About

Het gezicht achter Foodies Eindhoven

Foodies Eindhoven is ontstaan vanuit mijn liefde voor eten en voor Eindhoven. Het is de ideale combinatie van mijn passies: fotografie en teksten schrijven. Door dit platform te creëren kan ik mijn creativiteit kwijt en kan ik jullie mijn ervaringen in de stad laten zien. Steeds meer mensen beginnen Eindhoven te ontdekken en komen hier op avontuur. Ik zie het als mijn taak als fanatiek foodie en Eindhovenaar om Eindhoven zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Dat begint natuurlijk bij de ondernemer. Wat is het verhaal? Waarom zijn er bepaalde keuzes gemaakt? Dit kan in een horeca zaak zijn maar eten doet nog veel meer, namelijk verbinden. Samen eten brengt mensen samen en dat hoop ik met Foodies Eindhoven ook te doen. Ik wil door middel van lekker eten of een goed kopje koffie, jullie kennis laten maken met de leukste ondernemers van Eindhoven!

Foodies Eindhoven als mijn eigen bedrijf!

Daarnaast is Foodies Eindhoven ook mijn eigen bedrijf waar ik als freelance fotograaf en content creator aan de slag ga met de verschillende ondernemers. Dit is mijn kans om me volledig te richten op het verhaal wat je als bedrijf wilt vertellen aan de leukste Eindhovenaren. We houden fotoshoots om content te kunnen plannen of een braintorm sessie over personal branding. Alles kan en ik vind het geweldig om op deze manier bezig te zijn! Zo kan ik nog meer mensen bereiken en inspireren met mijn missie.

Eindhoven is een stad waar je langzaam verliefd op wordt en daarom neem ik je steeds weer mee naar de leukste plekjes en deel ik unieke verhalen. Dus neem een kijkje op de website of volg me op Instagram voor een behind the scenes van al mijn avonturen door onze geweldige stad!