De Bergen Hotspots Strijp-S

Bagels & Juice

Sinds ik de weg kan vinden op Strijp-S heeft het echt een plekje in mijn hart veroverd. Omdat ik enorm van bagels en lekkere sapjes houdt, leek het me de ideale plek om eens te gaan lunchen.

Bagels & Juice vind je naast de Urban Shopper dus je kunt voor/na het shoppen lekker neerploffen voor een drankje of lunch. De creatieve vibes van Strijp-S kun je hier binnen ook voelen. Vooral de houten details vind ik erg mooi. In de zomer kun je er ook lekker genieten van het zonnetje op het terras. Daar serveren ze je dan de lekkerste koele drankjes en smoothies.

 

De acaibowl was echt een dikke aanrader, maar de bagel ziet er ook super lekker uit. De menukaart is echt enorm. Zo kun je gaan voor: tonijn, mozzarella, salami, zalm, avocado, hummus of kaneel rozijn. En natuurlijk kun je hem ook gewoon een beetje aanpassen naar jouw eigen smaak. Ook hebben ze er heel veel lekkere sapjes en goede koffie. Liever geen volledige lunch? De taartjes en rocky road zag er echt geweldig uit in de vitrine dus die zou ik zeker niet laten liggen.

De sfeer bij Bagels & Juice is heel gezellig en je kunt er lekker komen zitten en rustig een boekje lezen of wat werken.  Er is ook een bar aan het raam, zodat je mensen kunt kijken terwijl je aan het eten bent. Wel worden er bepaalde nummers heel vaak gedraaid, haha.

Torenallee 60, 5617 BD Eindhoven (Strijp-S)

No Comments

    Leave a Reply