Hotspots Strijp-S

Een binnenkijkje bij Eindhoven Gym

Eindhoven Gym

Eindhoven heeft er een nieuwe sportschool bij en niet zomaar een! Bij Eindhoven Gym draait alles om een fitte en gezonde lifestyle, waarbij je samen het beste uit jezelf wilt halen. Ik mocht een kijkje komen nemen, dus sportieve Eindhovenaren opgelet! Deze gym is het bezoeken waard. 

Wat is Eindhoven Gym?

Tim Aben is de trotse oprichter van Eindhoven Gym. Samen met Floortje, de gezelligste manager en ontbijtjesmaker verwelkomen ze je bij de nieuwste aanwinst in Eindhoven. Het is de plek waar alles samenkomt wat je in een gewone sportschool mist. Zo hebben ze hier alleen maar apparatuur van Matrix, oftewel topkwaliteit. Je hoeft hier ook geen rondslingerende gewichten te verwachten. Je irritaties in de gym zijn dus verleden tijd.

Strijp T is hot en brand new. Het is even zoeken tussen de bedrijfspanden, maar je voelt je er meteen thuis. Zodra je de basement in loopt krijg je meteen een soort power gevoel. Al die machines nog gloednieuw en geen zweetgeur. Hier wil je aan de slag! Zeker als bedrijf op Strijp T of Strijp S is het ideaal om tussen de middag mee te doen aan de lunch run of na je werk samen met een collega stoom af te blazen in de gym.

What’s happening?

Het is geen sportschool waar je aan je lot wordt overgelaten. Je traint met deskundig opgeleide trainers, die soms zelfs op topniveau hebben gesport. De sportersmentaliteit is overal aanwezig. Volg een van de athlete fit, boks, yoga of hardloop clinics en werk onder professionele begeleiding aan jouw doelen. Zo weet je dat je het goed doet en heb je minder kans op blessures. Natuurlijk kun je ook zelf het krachthonk in, maar wees niet bang om tips te vragen. Van elkaar leer je toch het meest.

Een van de dingen waar ik het meest enthousiast van werd was het Rise & shine concept, waarbij je eerst een workout kiest zoals yoga of athelete fit. Daarna kies je uit een van de twee ontbijtjes van de dag. Na het sporten en een heerlijke douche staat je ontbijtje boven op je te wachten. Meer hierover komt binnenkort online.

Meer dan alleen een sportschool

De fitte lifestyle en mentaliteit is het aller belangrijkst. Je komt hier sporten, je leert over gezonde voeding en je kunt gewoon blijven plakken op een van de flexplekken. Eindhoven Gym is een plek waar alles onder een dak zit en waar je dus ook mensen ontmoet met dezelfde doelen en mentaliteit. Het is persoonlijk, uitdagend en vooral heel gezellig. Je hebt echt het groepsgevoel, ondanks dat je steeds met anderen traint.

Ook staat Floortje voor je klaar om een lekkere smoothie te maken of een verse kop thee. Alle producten komen uit de Vershal en ze werken ook nog samen met Chokbites. Zowel voor of na het trainen kun je hier dus je honger stillen. Ze vertellen je precies wat er allemaal in zit, dus je kunt heel gemakkelijk thuis aan de slag. Zodra je je bewuster bent van wat je allemaal naar binnen werkt, zal je hier ook betere keuzes in maken. Het is dus ook meteen een stukje educatie, net als tijdens het trainen.

Woon of werk je nou in de buurt van Strijp T, neem dan zeker eens een kijkje. Meld je aan om mee te doen met een les en ervaar het verschil! De komende tijd zal ik nog vaker te vinden zijn bij Eindhoven Gym en zal mijn ervaringen dan ook zeker met jullie delen. Go sportieve foodies!

 

No Comments

    Leave a Reply