Hotspots Strijp-S

Burger party bij POPEI

POPEI kennen we allemaal van de bandjes die daar optreden en van de gezellige biertjes die je daarna kunt drinken. Maar wisten jullie ook al dat je er heerlijke burgers kunt eten?

POPEI zit een beetje verstopt op Strijp-S, maar als je het eenmaal gevonden hebt blijf je terugkomen. Je vindt POPEI net naast het station aan de zijkant van het Klokgebouw. Buiten hangen allemaal gezellige lampjes en in de zaal wordt vaak muziek gemaakt door verschillende bandjes die komen optreden. Oftewel: er is altijd wel iets te doen! 

Iedere donderdagavond is burgeravond, waardoor de burgers al goedkoper zijn maar laat je nu met Social Deal nog meer korting krijgen op je burger! Voor maar 14,50 heb je een soepje vooraf, een burger met oerfriet en een klein toetje. Als dat niet als muziek in je oren klinkt weet ik het ook niet meer. Ideaal voor als je een kleiner budget hebt of gewoon niet al te uitgebreid uit eten wilt. 

POPEI burger

Nu hebben ze natuurlijk een gewone burger met kaas, bacon en ei maar nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat voor vega-opties ze te bieden hebben! Gelukkig stonden er twee hele verschillende op de kaart: een aubergineburger en een falafelburger. Zelf ben ik een enorme falafel-fan, dus was ik er al snel uit. Het broodje was verder simpel, maar het grote voordeel was dat ik deze burger gewoon met mijn handen kon eten zonder dat alles eruit zou vallen. De falafel was knapperig, maar smeuïg aan de binnenkant. Ondanks dat het geen enorme burger was, zat ik daarna toch behoorlijk vol. Ook de oerfriet vond ik erg lekker, heerlijk die dikke frieten. 

Ook mijn Thaise pompoensoep vooraf was erg lekker. Een beetje pittig, romig maar toch lekker zoet, precies zoals ik hem lekker vind met een beetje koriander. Daarnaast hadden ze een Toscaanse tomatensoep, die ook heel romig was en verder gewoon simpel. En dat is misschien ook wel hoe ik POPEI zou omschrijven, simpel maar goed eten. De sfeer is ontzettend gezellig en als placemat ligt er de activiteitenagenda van de komende maand. Zo ben je precies op de hoogte wat er nog allemaal gaat gebeuren en wat je echt niet wilt missen. Leuk om meteen nieuwe plannen te maken om terug te komen. 

POPEI heeft een uitgebreide drankkaart waardoor je ook na het eten nog even lekker kunt blijven zitten om te borrelen. Zo hebben ze verschillende speciaalbiertjes en mijn favoriete witte biertje IJwit. Perfect voor de vrijdagmiddagborrel met je collega’s of luister met je vrienden naar de muziek onder het genot van een lekker biertje.

Dus wil jij ook 50% korting op je burger? Kijk dan eens naar Social Deal, zo kun je allerlei nieuwe plekken ontdekken en weet je waar je de volgende keer weer terug wilt komen! Zo wil ik nog heel graag eens de aubergineburger proeven en die flamenco-avond klonk ook niet heel verkeerd. 

No Comments

    Leave a Reply