Centrum Hotspots

De fijnste flexplekken in Eindhoven

Next door Eindhoven

Als ondernemer werk je vaak liever buiten de deur. Een geschikte plek vinden kan nog behoorlijk lastig zijn. In mijn zoektocht naar fijne plekken heb ik al heel wat uitgeprobeerd, maar ben ik nu met een lijst gekomen waar ik goed door kan werken. Staat jouw favoriet er ook tussen?

Seats2meet

Dit is er een waar je misschien nog helemaal niet aan gedacht hebt, maar waar ik regelmatig te vinden ben. Bij Seats2meet kun je namelijk een gratis flexplek ‘huren’. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is online een paspoort aanmaken waar je je werkzaamheden omschrijft. Hierdoor kunnen anderen jouw vinden en kun je elkaar aanvullen! Een werkplek waar je elkaar dus echt ondersteunt als ondernemers. Als je je inschrijft wordt er een gratis standaard lunch aangeboden waar je weer met anderen kunt netwerken. Het is dus echt een plek voor elkaar en met elkaar. Toch liever privé? Je kunt tegen een kleine betaling ook een kantoor of vergaderruimte huren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

flexplek Eindhoven

ZwartWit koffie

Hier blijf ik toch maar weer terugkomen. Niet alleen voor de goede koffie, ook de sfeer die hier hangt is gewoon heel relaxt. Achterin staat een hele lange tafel waar verschillende flexers lekker aan het werk gaan. ZwartWit zit natuurlijk net buiten het centrum, waardoor je geen last hebt van allerlei shoppers die binnen komen vallen. Tijdens de lunch kan het er wel druk zijn, maar doordat je daar net naast zit heb ik daar persoonlijk geen last van. Met een rustig muziekje op de achtergrond kan ik hier echt wel meters maken.

Anne & Max

Dit wordt ook wel de huiskamer van Eindhoven genoemd en met een reden. Hier is het gemoedelijk, rustig en vooral heel erg gezellig. Toch kun je hier ook goed flexplekken. Bovenin hebben ze namelijk allerlei flexplekken gemaakt waar je even kunt ontsnappen aan de drukte beneden. Ik vind het een hele fijne optie als je veel in de stad moet zijn. Ane & Max vind je namelijk op de Kleine Berg, je bent er dus zo!

flexplekken Eindhoven

Next Door

Nieuw in Eindhoven is Next Door, de voordeur van Good Habitz. Het is een bistro anno 2018 waar je heel lekker aan het werk kunt. Doordat je een mooie mix hebt van het dagelijkse publiek en de zakelijke kant van Good Habitz hangt er een hele goede energie. Er staan voornamelijk gezonde opties op het menu, dus je kunt meteen weer opgeladen aan de slag. Juist doordat het net geopend is, is het nog lekker rustig en kun je hier heel fijn flexwerken. Ze zitten op de Willemstraat, dus ook hier ben je zo vanuit het centrum.

’t Koffiehuisje

Met een glimlach wordt je hier ontvangen en door de ruime keuze aan lekkere koffie, kom je hier zeker je dag wel door. ’t Koffiehuisje zit net achter het PSV-stadion waardoor je net wat meer aan de drukte ontsnapt. Als je een stukje doorloopt kun je net wat rustiger zitten of neem plaats in de leeshoek. Standaard een glas water is hier ook heel normaal, dus kom je niet om van de dorst tijdens het werken. Pas wel op, want ze verkopen hier de lekkerste gebakjes die er super verleidelijk uitzien!

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere fijne koffiezaakjes waar je kunt gaan zitten werken. Om de haverklap komen er weer nieuwe flexplekken bij, dus over een tijd zal ik jullie weer een update geven!

1 Comment

  • Reply
    Helma Schellen
    22 december 2018 at 9:29 pm

    Wauw, leuk om te lezen dat je Seats2meet zo waardeert. Dank je wel hiervoor

Leave a Reply