De Bergen Hotspots

De heerlijke planken van Anne & Max

Of je nu zin hebt in een borrelplank, ontbijtplank of high tea. Bij Anne & Max op de Kleine Berg hebben ze de heerlijkste planken voor je klaar staan.

Anne & Max is echt de huiskamer van Eindhoven. Het is er knus, gezellig en de geur van koffie verwelkomd je zodra je binnenkomt. Wat ik nog niet wist is dat er vroeger ook echt mensen gewoond hebben op de eerste verdieping. Je zit dus letterlijk in de oude huiskamer van toen. Van die kleine dingetjes zijn zo leuk om te kunnen vertellen, zo klink je als een echte local. Maar goed op naar de lekkere planken…

Om je dag mee te beginnen

Anne Max Eindhoven
Anne Max Eindhoven
hagelswag anne max

Op de ontbijt- en lunchplanken ligt echt alles waar je maar van kunt dromen. Vers afgebakken desem brood, notenbrood, yoghurtjes, verse jus, guacemole, hummus, kaas, eitjes met (vegan) bacon en hele gave hagelslag.

Chocolade bij je ontbijt is namelijk een heerlijk Nederlandse traditie en nu helemaal met Hagelswag. Lekker dikke chuncks chocolade die je over je verse boterhammen giet. Hoe goed klinkt dat!

Voor wie van zoetigheid houdt

Anne Max Eindhoven
Anne Max Eindhoven

Van de high tea plank loopt het water alleen al in je mond door er naar te kijken. Wat een heerlijkheden liggen er allemaal op deze plank! Mijn onverwachte favoriet waren de scones. Luchtig, knapperig en de clotted cream met jam paste er echt perfect bij. Gelukkig kan je deze ook los bestellen, want hier krijg je niet genoeg van!

Verder zitten er allerlei lekkere taartjes op zoals worteltaart, cheesecake maar ook pindakaasballen en mini koekjes. Voor de hartige trek hebben ze sandwiches en een klein soepje. Zo wordt de suikerkick een klein beetje ingeperkt.

Borreltijd

Anne Max Eindhoven

Er is nog meer, want bij Anne & Max hebben ze nu ook een high wine met bijpassende hapjes. Zo is dit een picaccia. Oftewel een goddelijke combinatie tussen pizza en focaccia met ruccola en ingemaakte ui. Dit wil je echt proeven!

Voor de vega’s onder ons. Er zijn super veel vegetarische opties. De kazen zijn verrukkelijk net als de yoghurt en taartjes. Gelukkig hebben ze ook broodjes met veggies of vegan kokos bacon! Zelfs de high tea kan vegan gemaakt worden. Jungle Green Kitchen levert allerlei vegan taartjes aan, dus je komt hier niets tekort.

Dus jullie zijn gewaarschuwd. De planken bij Anne & Max zijn gruwelijk lekker, machtig en een feestje om samen te delen!

No Comments

    Leave a Reply