Centrum De Bergen Strijp-S

De leukste ontbijt hotspots

Ontbijt is misschien wel mijn favoriete maaltijd van de dag. Je kunt er helemaal mee uitpakken thuis, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om lekker ergens anders te gaan ontbijten. Zo word je nog een beetje extra verwend. Natuurlijk doe ik dat in mijn hometown dus is hier een lijstje met de leukste ontbijt hotspots in Eindhoven!

BAGELS & JUICE

Bij Bagels & Juice kun je terecht voor zo veel lekkere bagels dat het lastig wordt om te kiezen. Ze zitten op twee verschillende plekken in de stad, op Strijp S en op de Kleine Berg. Zo zit er altijd een filiaal in de buurt om een lekkere lunch te gaan halen. Niet zo’n fan van bagels? Dan hebben ze er ook hele lekkere sapjes, acai bowls en allemaal lekkere gebakjes zoals rocky road! De sfeer is relaxt en je kunt er rustig blijven zitten om wat te werken.

MENEER DE BOER

De plek speciaal gericht op lekkere ontbijtjes en een echt huiskamer gevoel. Geen poespas, maar gewoon goed en vooral heel erg lekker eten. Je wordt warm welkom geheten en ze willen ook echt weten wie jij bent. De kaart kun je niet online vinden, dus moet je je laten verrassen in de winkel. Ik kan je verklappen dat de yoghurt met granola echt een plaatje is, dus dat is zeker een aanrader. Daarnaast krijg je een mini Tony bij je kopje thee, dus dan ben ik al helemaal om!

YOGHURT BARN

Bij de Yoghurt Barn hebben ze hele lekkere chai lattes om je dat mee te beginnen, maar het draait natuurlijk allemaal om de yoghurt! Iedere maand hebben ze een lekkere yoghurt special. De vorige keer had ik die met Oreo, maar de ‘normale’ smaken zijn ook heel erg lekker. Zo heb ik die met banaan en vijg al een keertje op en een met rood fruit. Allebei goed van smaak. Ik vraag meestal om de barn yoghurt, daar zitten extra eiwitten en dus dan vult het extra goed.

THE HAPPINESS CAFÉ

De laatste is natuurlijk niet zomaar een hotspot. Bij The Happiness Café maken ze de hele dag de lekkerste ontbijtjes en lunches voor je klaar. Zo is de acaibowl hier het aller lekkerst, maar komt de yoghurt bowl ook in de buurt. Daarnaast hebben ze een bakkerij met de geweldigste kunstwerkjes, met allemaal natuurlijke en gezondere ingrediënten. Zo kun je gewoon een klein taartje bij je ontbijt nemen!

Genoeg keuze dus!

No Comments

    Leave a Reply