Centrum Hotspots

Dille & Kamille

Dille & Kamille Eindhoven

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu is hij dan toch echt geopend: Dille & Kamille Eindhoven! Ik was al fan toen ik voor de eerste keer in Utrecht deze winkel tegenkwam. Sindsdien bracht ik altijd wel een bezoekje aan een van de vele vestigingen, maar nu kunnen wij als Eindhovenaren ook los in het grootste pand tot nu toe! Laten we snel een kijkje nemen. 

Shopwalhalla

De Dille & Kamille Eindhoven is de grootste winkel tot nu toe, maar liefst 700 m2! Je wordt meteen naar binnen gelokt door de geweldige aankleding aan de buitenkant. Complimenten voor degene die alle etalages ontwerpt. De lampjes, het terras en gewoon de hele setting. I love it. Zodra je binnenkomt, wandel je een shopwalhalla binnen. Van adventkaarsen tot stampotstampers, ze hebben werkelijk waar alles wat je maar nodig hebt of niet.

Oké laten we het heel even over de boekencollectie hebben. Wat is die groot! Ze hebben echt allerlei prachtige boeken waar het mijn innerlijke hippie ontzettend blij van wordt. Boeken over dieren, moestuinen, planten, vegan eten en ga zo maar door. De ene kaft is nog mooier dan de anderen en hier kan ik alleen al een uur staan om alles door te lezen. Ja dit doet mijn hart toch wel een beetje op hol slaan.

Werkelijk ieder hoekje is bedekt met hebbedingen en naast de boeken afdeling is het hoekje met alle planten mijn favoriet. De mini cactussen zijn zo schattig! Dat in combinatie met het boek over de binnenplanten en je combinatie is compleet. Ik voel een heel goed kerstcadeau aankomen.

Het assortiment is uitgebreid, aan alles is gedacht. Weckpotten in alle maten, verschillende soorten bestek, keukengerei waarvan je het bestaan niet wist en natuurlijk prachtig servies. Je kunt hier helemaal losgaan als je de kersttafel mooi wilt versieren en dat voor een lief prijsje. Zo was ik fan van de adventkaars die je iedere dag een klein stukje verder moet opbranden tot het kerst is. Ook zijn de witte huisjes waar je een theelichtje in kunt zetten favoriet. Het is allemaal zo schattig!

Vul je reserves aan

We weten allemaal dat we van shoppen hongerig worden, dus daar hebben ze goed op ingespeeld! Er is keuze uit allerlei lekkere soepen, broodjes en natuurlijk de lekkere taartjes! Ook was er een bijzondere crumble en het rook gewoon fantastisch! Een beetje alsof je een bakkerijtje inloopt, maar dan omgeven door de leukste producten ever en met de schattigste lampjes voor het raam. Heerlijk kneuterig met raamdecoraties. Ik houd daar zo van, het staalt een en al gezelligheid uit. De ideale plek om even met je moeder of vriendin gezellig een kopje koffie te doen en weg te dromen bij je toekomstige huis goals.

Menig hart zal op hol slaan bij Dille & Kamille, zeker rondom de feestdagen. Ze zitten wel een beetje verstopt, namelijk op de Hooghuisstraat 28. Stiekem is dat alleen maar leuk, want dat laat weer zien dat Eindhoven volop in bloei is. Veel shopplezier!

No Comments

    Leave a Reply