Stratum

Dutch Happiness Week: suppen in Eindhoven

Supcoach Eindhoven

Suppen in Eindhoven? Kan dat! Paula nam ons heel graag mee de Dommel op, waarbij we Eindhoven op een hele andere manier ontdekten. Het was een groot avontuur!

supcoach Paula Eindhoven

Supcoach Paula

Paula van Loon is de trots eigenaresse van Supcoach. Geen coachingspraktijk waar je stil moet zitten, lekker het water op! Ze werkt dan ook vaak met mensen met stress-klachten of burn-outs. Door coaching te koppelen aan het suppen, moet je letterlijk weer terug in balans komen. “De eerste momenten zijn vaak angstig, maar het is super bijzonder wat je allemaal kunt bereiken in een korte tijd op het water.”

Suppen op de Dommel

De Dutch Happiness Week staat natuurlijk helemaal in het teken van geluk en Paula deelde haar manier van geluk met de rest van Eindhoven. De hele week kon je mee met haar op verschillende routes door Eindhoven. Afgelopen zondag sloot ik zelf ook aan bij een route door de Genneper Parken. Nu heb ik vorig jaar als eens gesupt in Rotterdam, maar dat was toch heel wat anders met allemaal bootjes om je heen. Nu was het alleen de groep, wat ganzen en vooral heel veel plezier.

supcoach Paula, suppen op de Dommel Eindhoven
suppen op de Dommel, paula Supcoach

Na een korte instructie was het tijd om zelf het water op te gaan. Na een paar angstige eerste slagen, raapte ik al mijn moed bij elkaar en stond ik op. Wat een verademing was dit! Heel langzaam kwam ik in een flow en ik durfde ook weer te gaan zitten en staan, terwijl we onder bruggetjes door voeren. Zo zie je nog eens een hele andere kant van Eindhoven! De natuur ziet er zo anders uit als je op het water bent. Ondertussen dreef er een hele lading brood langs, alleen waren de eendjes nergens te bekennen, hihi.

Paula verdeelde haar aandacht super goed over de groep. Ondanks dat we met zijn negenen waren, heeft ze toch iedereen gesproken en iedereen op zijn eigen niveau begeleid. Blijf je liever nog even op je knieĆ«n? Geen probleem! Ga je liever wat sneller? Dan wacht je gewoon bij het volgende bruggetje. Paula maakte met iedereen een praatje en nam een lading foto’s als trots aandenken. We gingen mee in haar enthousiasme en haar flow, wat en verademing!

Wat een plezier!

Ik heb echt enorm genoten en ben zo enthousiast dat ik nu mijn eigen board wil gaan aanschaffen. Dan kan ik ook echt langere tochtjes gaan maken! Het is zo heerlijk om helemaal met jezelf te zijn en echt in je lijf te voelen. Gelukkig scheen het zonnetje lekker, waardoor ik helemaal opgeladen bij het startpunt aankwam.

Ik kan niet wachten om weer mee te doen met de volgende suptocht of meditatie. Houd daarom de facebook pagina van Supcoach in de gaten zodat je geen enkel evenement mist! Zo gaat ze tijdens earth hour in het donker suppen! Ik zit dan helaas in het vliegtuig op weg naar Portugal, maar meld je aan voor een geweldig avontuur.

No Comments

    Leave a Reply