Strijp-S

Flexwerken: labtwaalf

Naast Foodies zijn we natuurlijk ook hard aan het werk. Nu is het niet mijn sterkste kant om super productief thuis te werken. Daarom mocht ik een ochtend meewerken bij Labtwaalf! Een fijne flexplek op Strijp-S waar productiviteit bovenaan staat. 

Bij Labtwaalf snappen ze precies hoe je je voelt. Ondernemer zijn is geweldig, je wilt lekker aan je eigen doelen werken. Alleen is het niet zo prettig om je klanten bij je thuis uit te nodigen. Privé en werk kun je soms beter gescheiden houden. Zeker als je ergens nog was hebt hangen. Daarom is een fijne werkplek ideaal. Bij de zusjes Arantja en Kaylee Rosalina kun je een plekje huren in hun pand op Strijp-S. Je krijgt je eigen plekje en kunt gebruik maken van koffie/thee en natuurlijk Wifi. Je wordt niet gestoord door je buren en je hebt altijd “collega’s” in de buurt waar je even mee kunt sparren.

De ruimte is zo ingericht dat je zelf kunt kiezen hoe afgezonderd je wilt zitten. Tussen de tafels staan wandjes waar je je achter kunt verstoppen als je even geen prikkels wilt. Overal staan planten, zodat je niet het gevoel krijgt dat je opgesloten zit. Zelfs boven de lampen zitten planten verstopt! Dit vond ik als plantenliefhebber echt een super gaaf detail.

Flexwerken met een hond is nog veel moeilijker, want je wilt hem niet de hele dag alleen thuis laten. Bij Arantja en Kaylee is dit geen enkel probleem. Zelf hebben ze ook twee hondjes rondlopen. Je hebt er geen last van, maar het brengt wel wat meer huislijkheid. Het is geen kantoor waar iedereen alleen maar als een idioot zijn to-do list afwerkt. Er is ook ruimte om samen te lunchen of een kopje koffie te drinken. Een fijne combinatie van collegiaal en vriendelijk met productiviteit en ambities.

Iedere eerste maandag van de maand is er een flexwerkmaandag. Zo kun je de sfeer komen proeven en lekker netwerken met anderen. Let wel op, het gaat hard! Schrijf je in en kom eens sfeer proeven.

1 Comment

  • Reply
    Arantja
    2 juli 2018 at 11:34 am

    Wat fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad bij lab twaalf! Heerlijk om terug te lezen dat waar wij naar streven, ook echt zo wordt ervaren door jou!

Leave a Reply