Centrum Hotspots

Grand opening DADAWAN

Het stond al maanden op de voorgevel, maar afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver: de grote opening van DADAWAN. Rijen stonden er om gratis te mogen proeven van de Aziatische & Chinese fusion mix. Was het wachten het waard?

Volgens de website van DADAWAN zijn ze een eigentijds grand café om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Ook bereiden ze de gerechten a la minute zodat je eten altijd vers voor je klaar staat. Ze hebben zowel sushi als hot bowls als stone grill op de menukaart staan. Allerlei verschillende opties dus!

Toen we aan kwamen lopen stond er een enorme rij om gratis te mogen proeven van de menukaart. Deze bestond uit vier verschillende opties zoals een hot bowl en sushi. Wij werden naar de VIP lounge gebracht waar we onder het genot van een drankje wachtte tot er een plekje vrij was. Wat me meteen opviel was het enorme aquarium met kreeften. Aan de ene kant heel erg vers, aan de andere kant vind ik het altijd een sneu idee dat ze allemaal worden opgegeten.

Nadat we iemand aan de mouw hadden getrokken werden we naar een plaats geleid. Niet voor twee personen, maar met zijn vieren. Jessie van Brunchchick en haar vriend werden ook bij ons aan tafel gezet. Een tikkeltje onverwacht maar wel heel erg gezellig. Zo leer je nog eens mensen kennen!

We kozen uit de vier opties wat voor mij een gemakkelijke keuze was. Zelf vond ik het erg jammer dat er maar één vegetarische optie was die in verhouding ook nog veel kleiner was dan de andere gerechten. Zo was ik heel snel uitgegeten terwijl de anderen nog bezig waren. Wel was de sushi erg lekker en zag het er mooi uit.

Van binnen zag het er strak uit. Overal zaten Aziatische families gezellig te dineren. Wat een contrast als je bij de Vapiano’s aan de overkant naar binnen keek. Ze hebben wel echt een sfeer gezet, al zijn de lichten in de keuken mij misschien net iets te fel. Daardoor krijg je een heel klein beetje een Mc Donalds gevoel. Al die mensen in hetzelfde uniform met zo’n petje op. Maar natuurlijk wel prettig dat je naar binnen kunt kijken en ziet wat er allemaal met je eten gebeurd. Verder vind ik de eenheid erg mooi en zal ik vast nog wel eens terugkomen om van de vaste kaart te komen genieten, want die ziet er veelbelovend uit!

Neem dus vooral een kijkje als je van Aziatisch eten houdt en geniet van de heerlijke bowls!

No Comments

    Leave a Reply