Centrum De Bergen Hotspots Strijp-S

Koffiecaartje Eindhoven

Zin om ook op een koffietour door de stad te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je want koffiecaartje Eindhoven staat weer voor je klaar! Nu kun je langs vijf verschillende koffiezaakjes verspreid door Eindhoven. Om te vieren dat koffiecaartje weer terug is, mag ik er ook eentje aan jullie weggeven! Lees snel verder hoe je mee kunt doen. 

Wat is een koffiecaartje?

Met een koffiecaartje kun je langs vijf verschillende ondernemingen in Eindhoven. Hier mag jij op vertoon van je koffiecaartje twee koffies komen proeven. In overleg kan dit soms ook iets anders uit de koffiecategorie zijn. Nadat je lekker hebt genoten van een kopje koffie wordt het logo van de zaak op je kaartje doorgekrast of gestempeld. Op deze manier kun je verschillende, unieke plekken in de stad ontdekken en ga je echt lekker een dagje op pad.

Je betaalt hiervoor maar 18.50, dus dat is maar 3.70 per horecagelegenheid en 1.85 per kopje koffie! Iedere zaak heeft weer iets unieks en zo ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete werkplek.

Wie doen er allemaal mee?

In Eindhoven kun je langs Coffeelab, Meneer de Boer, DENF Coffee, Koffie Keuten en ZwartWit Koffie. Zelf kom ik heel vaak bij Meneer de Boer en Coffeelab, maar daarom is het juist zo leuk om ook bij de andere ondernemers langs te gaan. Zo kun je echt met iedereen kennis maken en natuurlijk hebben de zaakjes allemaal nog veel meer lekkers te koop! Als je het samen deelt, kun je overal iets lekkers gaan proeven!

Hoe kun je er eentje winnen?

Om te vieren dat de koffiecaartjes weer terug zijn in Eindhoven mag ik er eentje aan jullie weggeven! De actie loopt van do 10 mei t/m za 12 mei en dan via een reactie op Instagram! Er doen nog een aantal andere bloggers mee, maar dat vind je terug via de stories op Instagram. Neem zeker een kijkje, want zo heb je meer kans om te winnen!

Ik ben in ieder geval razend enthousiast en wil zelf ook zeker nog eens een rondje maken met het koffiecaartje. Zo ga je met een frisse blik lekker op pad om mijn mooie stad te ontdekken!

No Comments

    Leave a Reply