De Bergen Hotspots

Meneer de Boer

In mijn ontbijt favorieten kwamen jullie Meneer de Boer al tegen, maar ik wilde toch nog wat meer vertellen en laten zien over deze fantastische ontbijtzaak!

Maurice en Sabine openden op 5 oktober 2014 de eerste ontbijtzaak in Eindhoven. Ze bestaan dit jaar dus al bijna vier jaar! Breakfast all day klinkt als muziek in mijn oren. Daarnaast willen ze graag het huiselijke gevoel overbrengen met goed eten.

Zodra je binnenkomt wordt je warm welkom geheten en val je in een soort warm bad. Het is heel lief en huiselijk ingericht, zodat je je meteen thuis voelt. Doordat het pand wat aan de kleine kant is, zit je wat dichter op elkaar en voelt het ook hele sfeervol. Het oogt altijd gezellig en het is er nooit niet druk.

Je kunt de menukaart niet online vinden, want je moet je in de zaak laten verrassen. Ik kan je vertellen dat de menukaart echt een feestje is. Zo staan er wentelteefjes op en natuurlijk een goede uitsmijter. Maar ze verrassen je ook met de drankjes, want zo kun je hier ook een chai latte halen. Dit was een van de lekkerste die ik tot nu toe op heb, dus daar scoren ze bij mij heel veel punten mee!

Door de weeks zijn ze al om zeven uur open en in het weekend om acht uur. Zo kun je er altijd een heerlijk ontbijtje of taartje scoren. Het is een super gezellige plek waar je echt rustig de tijd kunt nemen. Bij je thee krijg je een mini Tony Chocolony, waar je bij mij al heel veel punten scoort. Meneer de Boer is dus echt een van mijn favorieten geworden!

Stay tuned, want er komt binnenkort een super leuke winactie met Meneer de Boer aan!!

 

No Comments

    Leave a Reply