Centrum Hotspots

MOOD | Meer dan de sushiboot

MOOD Eindhoven

Iedereen kent MOOD vanwege hun geweldige sushiboten. De prachtige Instagram plaatjes vliegen je om de oren. Toch hebben ze nog veel meer te bieden. 

De avond werd georganiseerd door Eindhovens Rondje en Pink Confetti. Verbinden, verrassen, verleiden en versterken was het motto van de avond. Ik kan jullie nu al verklappen verrast werd ik zeker!

Asian & French quisine

Als je de menukaart bekijkt zal je verrast worden door alle pareltjes die op de kaart staan. Alles draait om French en Asian quisine op top niveau. Het is meer dan alleen maar lekker eten. Het draait om verbinden, de lekkere hapjes delen met vrienden onder elkaar. Zo gingen wij aan de slag met de flensjes van pekingeend. Ik had geen idee hoe ik dit moest aanpakken, maar Nina ging meteen aan de slag. “Ik bestel hier altijd andere hapjes, die zijn zo veel lekkerder!” Zelfs de boontjes verrasten me. Alles zat vol met smaak en ze werden geserveerd als kleine kunstwerkjes. Bekijk de menukaart eens goed en je zult verrast worden door alle prachtige gerechtjes die op de kaart staan.

Eveline Wu

De powervrouw die hier aan de top staat is Eveline Wu. Met meerdere top restaurants op haar naam is ze echt een ambitieuze en passievolle chef. Werken doet ze gewoon in de trein en als je haar vraagt waar ze het meest trots op is, benoemt ze haar kinderen. Haar agenda zit bomvol maar toch vond ze tijd om met ons te kunnen babbelen over ondernemen en eten. Ik vond het heel bijzonder om met zo’n vrouw aan tafel te mogen zitten.

Ze vertelde over haar ervaringen en hoogtepunten. “Ik heb heel Eindhoven sushi leren eten.” Dit wordt binnenkort nog een stapje verder gebracht door Wynwood om te toveren tot MOOD Strijp S. In september zal het hele concept omgegooid worden en kunnen we op een tweede locatie gaan genieten van de Aziatische en Franse toverkunsten van Eveline Wu.

Toen kwam toch de sushiboot

Na al die geweldige hapjes als voorgerecht werden we alsnog verrast met de heerlijke sushiboten. Dit was echt iets dat nog op mijn food bucketlist stond. Geweldig dat ik die nu kan afstrepen! Stuk voor stuk zijn het echte plaatjes waar je alleen al van kunt genieten door er naar te kijken. Een boot is voor twee personen en daarmee kun je je sushicravings zeker wel mee stillen.

MOOD heeft me verrast. Het beeld van alleen de sushiboot is compleet veranderd. Er staan zo veel prachtige gerechtjes op de kaart dat ik niet kan wachten om nog eens terug te komen. Iedere zaterdag vanaf 14.00 is er happy hour. Dan kun je lekker komen genieten maar dan met een fijn prijsje. Ik weet al waar ik binnenkort ga aanschuiven!

No Comments

    Leave a Reply