Centrum

Mr. Morris taste experience

Het liefst begin ik mijn dag met een smoothiebowl. Dat kan namelijk nooit misgaan en je kunt er eindeloos mee variëren. Ik was dus super enthousiast toen ik werd uitgenodigd voor een proeverij bij de nieuwe vestiging van Mr. Morris. Samen met Tilburgse en Eindhovense foodies mochten we de kaart komen testen!

Wie is Mr. Morris?

Als Eindhovenaar ben ik natuurlijk al lang bekend met Mr. Morris op het stationsplein, maar nu werd er een tweede vestiging geopend in Tilburg op de Nieuwlandstraat. Nu vragen jullie je natuurlijk af wie Mr. Morris is. Het is eigenlijke en soort alter ego van Steef Veldhoven. Je naam moet natuurlijk lekker klinken, zowel voor de Nederlanders als de expat cultuur in Eindhoven. Dus werd Mr. Morris gecreëerd

Gembershots!

Mr. Morris Tilburg

We maakten kennis met onze medefoodies en startten daarna meteen met een gembershot! Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dit dus nog nooit eerder op had. Gemberthee gelukkig wel, dus ik wist wat voor smaak ik kon verwachten, maar toch… Gelukkig was het niet alleen pure gember, maar was het een appel/gember shot. Drie, twee, een en hoppa! Het was even wennen but I did it! Hierna voelde ik me wel meteen heel gezond, haha.

Sapjes proeven

Mr. Morris

Bij Mr. Morris heb je een zeer uitgebreide sap- en smoothiekaart. Zowel voor mensen die net zo van fruit houden als ik of voor mensen die liever groente door hun sapjes gooien. Het was dus best een moeilijke opgave om een sapje uit te kiezen. Ik wilde een keertje niet voor de standaard aardbei/banaan smoothie gaan, dus kwam ik uit mijn comfort zone. Het werd uiteindelijk de Blue Monday met ananas, appel en passievrucht.

Het fijne aan Mr. Morris is dat je niet alleen maar uit de standaard smoothies kunt kiezen, maar je deze ook kunt upgraden. Voeg er vegan proteïne, havermout of açaibessen aan toe. Zo kun je hem precies samenstellen zoals jij wilt.

Alleen maar een sapjesbar?

Heb je meer zin in een bite? Dan hebben ze ook hele lekkere sandwiches voor je. Zo kun je kiezen uit 7 heerlijke sandwiches op volkoren brood of wit zuurdesem. Mijn favoriet was die met humus! Lekker smeuïg, maar toch fris met de tomaat.

Als je nu al gezond hebt gedaan met een smoothie, dan mag er best een lekker stukje taart bij! Zo hebben ze in de vitrines geweldige blondies, brownies en cheesecakes liggen. Ik heb van ieder taartje een stukje mogen proeven en ohh ik kan niet kiezen welke mijn favoriet is. Het is allemaal gewoon zo lekker!

Ik ben nu al groot van van Mr. Morris en als foodie zou ik dolgraag nog eens de detox willen doen. Je krijgt dan voor 1, 3 of 5 dagen allemaal gezonde sapjes om je lichaam weer clean te krijgen. Dat lijkt me zo’n toffe uitdaging!  Mr. Morris heeft er in ieder geval een nieuwe fan bij en voor Foodies Eindhoven zal ik zeker vaker komen genieten van een gezond sapje on the go. Love alle vitamientjes!

 

No Comments

    Leave a Reply