Uncategorized

Ontdek de gin bij Ginscal

Ginscal Social Deal

Een bar met meer dan 300 verschillende soorten gin, probeer daar maar eens uit te kiezen. Bij Ginscal vinden ze de perfecte gin die bij jou past.

Ginscal Eindhoven Foodies Eindhoven

Ginscal is de eerste agave en ginbar van Nederland en is gevestigd op ons mooie Stratumseind. Zodra je naar binnen loopt wordt je verrast door de geur van verse popcorn en de gezellige sfeer die er hangt. Dit is heel wat anders dan de kroegen waar je tot de late uurtjes door danst. Via Social Deal kon ik twee verschillende gins komen proeven met een lekker tapas hapje. De perfecte combi voor een hele leuke avond.

Ginscal is gevestigd aan het einde van Stratumseind waardoor je op een warme zomeravond perfect buiten kunt zitten op het terras aan de voorzijde. Daar ben ik dan ook heerlijk neergeploft. We werden vriendelijk ontvangen en onze voorkeuren voor zoet, bitter of kruidig werden opgenomen. Nu had ik gelukkig al een kijkje genomen op de enorm uitgebreide menukaart en kon ik redelijk goed inschatten waar ik zin in had. Mocht je nu geen grote gin kenner zijn, dan helpen ze je heel goed op weg door te vragen naar je favoriete smaken. Zo krijg je altijd een drankje wat bij jou past!

Ginscal Eindhoven

Ik zou Foodies Eindhoven niet zijn als er geen lekkere hapjes bij zouden zitten. Ze hielden rekening met mijn vegetarische eetwens en verder liet ik me vooral verrassen door de Italiaanse tapas hapjes die we erbij kregen. Mijn eerste tapas hapje was met hoe kan het ook anders: mozzarella en tomaat. Simpel maar altijd heel doeltreffend en vooral heel erg lekker. De zachte taco waar de toppings opzaten was precies luchtig genoeg maar vulde wel genoeg om een kleine bodem te leggen voor de gin die we gingen drinken. Mijn tweede tapas hapje was met kruidenboter, champignon en broccoli. Iets te veel boter, maar verder wel een goede en ook weer doeltreffende combinatie.

Bij Ginscal kun je ook regelmatig live muziek luisteren, vaak komt er een jazz bandje spelen. Ook houden ze andere tapas avonden of exposities waardoor Ginscal echt een plek is om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig te socializen. Via Social Deal krijg je nu in totaal wel 51% korting op twee gin tonics met twee Italiaanse tapas hapjes. De gin tonics worden naar persoonlijke voorkeur gemaakt en dat voor maar €19,50.

Perfect dus voor een avondje gezelligheid op Stratumseind bij Ginscal!

No Comments

    Leave a Reply