Hotspots Stratum

Paviljoen Genneper Parken

Eten bij een midgetgolfbaan klinkt niet super aantrekkelijk, maar bij paviljoen genneper parken Eindhoven weten ze wel hoe ze het aan moeten pakken. Hier kun je lekker komen eten op een van Eindhovens mooiste terrassen volgens Misset Horeca in 2014. Is het ook echt een bezoekje waard?

Als je aan komt rijden denk je misschien even waar je nu weer bent beland. Een midgetgolfbaan? Maar zodra je binnenstapt val je in een warm bad. De kaart is zeer uitgebreid. Zo hebben ze tosti’s, broodjes warm en koud, soepen en lekkere burgers. Je kunt er zelfs een lekkere pizza bestellen. In de keuken wordt er veel gewerkt met streekgerechten en eerlijke producten. Alles is dagvers en er is een rijke keuze aan speciaalbiertjes. Ook kun je er in de avond dineren en borrelen. Met honger ga je dus zeker niet naar huis.

Ik ging voor de vega burger en die viel me zeker niet tegen. Je kon er nog friet bij bestellen, maar anders werd het me net wat te veel. Het andere broodje is met hete kip en je krijgt zeker geen zielig broodje. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Je krijgt zeker waar voor je geld.

Het personeel was erg vriendelijk en er stond zo veel lekkers op de kaart dat ik niet meer wist wat ik moet kiezen. De vega burger vond ik heel erg lekker, al had ik liever een bruin broodje gehad in plaats van zo’n zacht hamburger broodje. Het is maar net wat je zelf lekker vind. Het is goed betaalbaar en daarom zou ik zeker nog een keertje terugkomen om nog wat andere dingen van de menukaart te komen proeven!

Anton Collenlaan 2a, 5644 RX Eindhoven

No Comments

    Leave a Reply