Hotspots Victoria Park

Restaurant Victoria

Net buiten de binnenstad vinden ook veel ontwikkelingen plaats. Zo ook Victoria Park met het prachtige pareltje Restaurant Victoria in het oude Philips Lightning gebouw. Deze hotspot is nog niet helemaal ontdekt, maar ik vertel je waarom het een van mijn favoriete nieuwe hotspots is geworden. 

Rondom Restaurant Victoria bubbelt het van de nieuwe ondernemingen en nieuwe mensen. Boven het restaurant worden nieuwe short stay appartementen gebouwd, voornamelijk voor expats. Het is dus een broedplaats van allerlei nieuwe ideeën en vernieuwende concepten.

Volgens Victoria zelf: “Als je zin hebt in een unieke avond waarin je graag wordt verrast door unieke smaakcombinaties en optimale gastvrijheid, dan is een bezoek aan Victoria zeker de moeite waard.” En gastvrij was het zeker. We werden vriendelijk begroet en mochten zelf een plekje uitkiezen waar we wilden gaan zitten. Dit was nog behoorlijk lastig want alles is ontzettend mooi en hip. Uiteindelijk gingen we zitten aan een grote marmeren tafel waar we rustig onze menukaart konden bekijken. We werden niet opgedrongen een keuze te maken of om nog iets te bestellen toen we klaar waren. Er hing vooral een hele fijne en vriendelijke sfeer waar je je meteen op je gemak voelt.

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk het eten. Op de menukaart staan verschillende keukens en verschillende stijlen. Zo kun je gaan voor lekkere pancakes, een broodje met Marokkaanse kip of een açai bowl. Voor iedereen staat er wel iets op de kaart en je kunt er ook komen dineren. Er zijn dus hele verschillende keuzes waardoor je geprikkeld wordt om nog eens terug te komen.

Naast lunchen en dineren kun je hier ook goed borrelen aan de bar. Zo hebben ze een uitgebreide keuze aan bieren, wijnen en likeuren. Ook hebben ze hele lekkere non-alcoholische limonades die er heel fancy uitzien waardoor het ook nu een feestje wordt voor iedereen.

De opmaak van de borden en de drankjes is iets waar ik ze een groot compliment voor ga geven. Het ziet er echt uit als een feestje en geeft het echt een luxere vibe. Zo hadden ze simpele pancakes op mijn bord kunnen leggen, maar nu werden ze getopt met bessen, kiwi en banaan. Hierdoor ziet het er nog aantrekkelijker uit en is het natuurlijk heel instagram waardig.

Ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit vind ik erg goed. Voor de pancakes betaalde ik maar 6.50 en hierna zat ik wel heel erg vol. De sfeer is heel prettig en ik zou er goed de hele dag kunnen gaan werken. Daarnaast hebben ze een terras waar je in de zomer kunt gaan genieten van de lekkerste drankjes. Het zit nog een beetje verstopt, maar dit is zeker een hotspot die heel veel te bieden heeft!

Victoriapark 15, 5611BM Eindhoven. Ma-di gesloten, wo-vrij 10.00-02.00.

No Comments

    Leave a Reply