Lunch

SNCKBR

Het is weer tijd voor een nieuw ontdekking in Eindhoven, namelijk SNCKBR. Hier draait het om finger licking good food dat ook nog eens gezond en duurzaam is.

SNCKBR biedt vele verschillende gerechten en is vrij van allerlei rare ingrediënten. De gerechten worden zonder geraffineerde suikers en E-nummers bereidt en ze proberen te matigen met vet. Ook als je een dieet volgt of andere voorkeuren hebt zoals koolhydraatarm of glutenvrij ben je zeer welkom.

Het interieur is echt een plaatje. Er hangt een hele hippe vibe en alles matcht met elkaar. Hierdoor krijg je het gevoel alsof alles klopt. Het personeel is vriendelijk en geeft je rustig de tijd om iets lekkers uit te kiezen.

Als açaibowl liefhebber kon ik deze niet laten liggen. Het grappige aan de kaart is dat ze achter de gerechten verschillende kleurtjes zetten. Zo hebben ze per kleur een behaalde hoeveelheid calorieën. Nu kun je zelf kiezen hoe erg je wilt zondigen. De presentatie van de açaibowl vond ik heel erg mooi. Het bloemetje is een grappige touch. Al weet ik nog steeds niet of ik hem kan eten of niet… Helaas vond ik de bananensmaak te overheersend, maar het zag er wel heel mooi uit. De bloemkoolpizza was ook een dikke aanrader al had hij nog groter gemogen, zodat we nog meer konden genieten! Je betaalt vrij veel voor de hoeveelheid die je krijgt. Dat is jammer, maar hoort ook wel bij het concept.

Ze zijn heel erg online zichtbaar waardoor ik er ook achter kwam dat ze GINSDAG hebben ingevoerd. Iedere dinsdag kun je voor 5 euro een Gin Tonic komen drinken. Hier is het echt de perfecte plek voor. Je hebt echt een beetje het gevoel alsof je in een grote stad fancy cocktails aan het drinken bent. Voor 5 euro kun je dit zeker niet laten.

Ik vind het vooral een hele leuke plek om een drankje te gaan drinken. Als je gezond wilt snacken ben je er aan het juiste adres. Binnenkort openen ze ook een nieuwe vestiging in Utrecht waar alles vegan zal zijn. Ik ben heel benieuwd!

No Comments

    Leave a Reply