Coffee & tea Zoet & Snack

The Happiness Bakery

The Happiness Café was al een groot succes in Eindhoven, maar hebben ze ook The Happiness Bakery Eindhoven geopend! De plek voor de lekkerste taartjes, chocolaatjes of een lekkere kop koffie.

Het draait niet alleen maar om  lekker eten, maar ook om goed eten. Alle zoete lekkernijen worden zelfgemaakt in de bakkerij. Zo kunnen ze je altijd vertellen wat er in de baksels zit. Heb je een allergie of speciaal dieet? Bij The Happiness Bakery hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Of je nu glutenvrij eet of veganistisch bent, er is voor iedereen iets.

In The Happiness Bakery gebruiken ze vooral natuurlijke ingrediënten en garanderen ze je dat er geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen in zitten. Er wordt gewerkt met ingrediënten zoals quinoa, amandelmeel, dadels en banaan. Geen zinloze ingrediënten dus! Dat is beter eten voor jou en beter voor de natuur.

 

Nu ben je misschien bang dat er alleen maar suffe taartjes te koop zijn die nergens naar smaken, maar niets is minder waar. Bij The Happiness Bakery Eindhoven verkopen ze de lekkerste dingen. Het was moeilijk om een keuze te maken. Behalve al die lekkere taartjes kun je hier ook gezond lunchen met een acaibowl of een gezonde salade. Je wordt vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze en je kunt rustig de tijd nemen om iets uit te kiezen.

Wil je iets speciaals? Boek dan een lekkere high tea voor twee personen, zodat je alles kunt proeven! Ook verkopen ze allemaal lekkere chocoladerepen in bijzondere smaken en kun je je eigen doosje met chocolaatjes en anders lekkers vullen. Een perfect cadeau voor een echte zoetekauw!

Nieuwe Emmasingel 44-46, 5611 AM Eindhoven (in de Hutspot)

No Comments

    Leave a Reply