Centrum Hotspots

Waffelicious

Er is een nieuwe hotspot in town, namelijk Waffelicious. Hier kun je terecht voor een heerlijke wafel met allerlei heerlijke toppings. 

Toen ik voorbij zag komen dat Waffelicious zijn deuren ging openen, moest ik wel een kijkje gaan nemen. Ik ben dol op zoetigheid, dus laat die wafels maar komen. Het is een uniek concept in Eindhoven en vooral heel erg lekker!

Bij Waffelicious kun je kiezen uit twee soorten wafels, een bubbelwafel of een gewone wafel. De bubbelwafel is om mee te nemen en de andere is om daar op te eten. Dan kies je je spread: Nutella, stroop of speculoos. Dan kies je allerlei lekkere fruitsoorten en de toppings zoals M&M’s, Bueno of Kitkat. Als laatst kun je ervoor kiezen om nog een bolletje ijs erbij te nemen. Je kunt dus mega veel verschillende creaties maken, dus gaat het nooit vervelen.

Yama de eigenaar is heel vriendelijk en komt altijd even vragen of het allemaal smaakt. Hij vertelde me dat hij een echte zoetekauw is maar niet meer iedere dag een wafel eet. Dan raak je er toch op uitgekeken. Inmiddels zijn ze ook bezig met het ontwikkelen van een vegan wafel, zodat nog meer mensen van hun wafels kunnen komen genieten.

Deze creatie met Nutella, banaan, aardbei en Maltesers werd voor mij gemaakt. Oh dit was echt suuuper lekker! Het is wel heel machtig, dus je kunt het gewoon als lunch eten. Hierna zit je echt heel vol.

Je vindt Waffelicious op de Nieuwstraat. Een van de straatjes in Eindhoven die steeds hipper wordt. Zo vind je er ook The Happiness Kitchen en de Yoghurt Barn. De nieuwe place to be dus!

No Comments

    Leave a Reply