De Bergen Hotspots

Wakker worden bij Anne & Max

Anne & Max Eindhoven

Dat ik dol ben op ontbijten is een feit. Het duurde dus niet lang voordat ik een kijkje ging nemen bij Anne & Max Eindhoven op de Kleine Berg, de huiskamer van de stad. 

Biologisch en echt eten

Het is hier niet alleen maar heel erg lekker, het is ook nog eens echt biologisch eten. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met biologische, ambachtelijke en fairtrade producten. Het mooie vind ik is dat je op de website bij al hun producten het verhaal kunt vinden. Waar komt het vandaan en wat is er nou zo belangrijk aan? Zo leer je de gedachtegang kennen en leer je zelf ook wat je eigenlijk aan het eten bent.

Vriendelijkheid staat bovenaan

Zodra je binnenstapt bij Anne & Max merk je het meteen: vriendelijkheid, warmte en gezelligheid staat hier bovenaan. Je kunt zelf kiezen waar je wilt gaan zitten en dat is fijn, want er zijn heel veel verschillende plekjes. Zo hebben ze er heerlijke diepe groene stoelen bij het raam; een goede bank tegen de muur en een lekker terras om van het zonnetje te genieten. Boven hebben ze ook verschillende ruimte gemaakt om de hele dag te werken. Zo zit je net wat rustiger, maar kun je wel de hele dag lekkere chai lattes en cappuccino’s bestellen.

Anne & Max Eindhoven

Rustig blijven zitten

Nadat je je gegeten hebt kun je gewoon lekker blijven zitten. Je wordt niet weggekeken door een serveerster die de tafel zo snel mogelijk weer schoon wilt hebben, want ohh er zou toch maar eens nog een klant kunnen komen. Nee, hier geldt het huiskamergevoel. Thuis wordt je ook niet van de bank gekeken als je nog eventjes wilt blijven zitten na je koffie. Alles is hier relaxt en je voelt je meteen op je gemak. Uren kletsen met je vrienden is dan ook zeker mogelijk en probeer dan ook eens een van hun lekkere taartjes uit de vitrine!

Taarten van Jansen

Die taartjes zijn zeker de moeite waard, want bij Anne & Max werken ze samen met lokale ondernemers en producten. Zo zijn een deel van de taarten van De taarten van Jansen. Deze gezellige dame maakt de lekkerste vegan taartjes die er bestaan en zien er altijd weer uit als een kunstwerkje. Mocht je die gewone appeltaart zat zijn, probeer dan eens iets nieuws.

Zoals jullie merken ben ik heel aangenaam verrast. Je valt meteen in een warm bad en kunt rustig de hele middag zitten werken en genieten bij Anne & Max Eindhoven

No Comments

    Leave a Reply